Over ons

Bij ONS kun je terecht voor juridische bijstand op het gebied van ondernemen, contracten, huren, kopen of bouwen. Wij richten ons tot particulieren, woningcorporaties, onderwijs en MKB. Wij hechten grote waarde aan snel en klantgericht werken vanuit een persoonlijke aanpak. Met een praktische instelling en zonder ingewikkeld taalgebruik werken we samen met jou aan oplossingen voor je vraagstukken. Ons kantoor is gevestigd in Eindhoven, maar we rekenen heel Nederland tot ons werkgebied. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we graag de mogelijkheden en bekijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

Gratis inloopspreekuur in Eindhoven

Wil je ons advies gedurende dit inloopspreekuur? Meld je dan aan. Aanmelden is verplicht.

Iedere donderdag van 16.00 – 17.00uur

ONS Advocaten: Noortje Ogg

Advocaat Noortje Ogg is gespecialiseerd in civielrechtelijk vastgoed en algemene verbintenissenrecht (contractenrecht). Kenmerkend voor Noortje is dat zij geinteresseerd is in de mens achter de zaak.

Wil je meer weten over Noortje? Klik dan snel verder. Of bel haar direct via: 040 711 4471

Meer weten over Noortje?

Cox Advocatuur: Sara Cox

ONS Advocaten werkt samen met Sara Cox. Zij is gespecialiseerd in onderwijsrecht, arbeidsrecht en bezwaar- en beroepsprocedures tegen het UWV. Ze zet zich graag in om voor degenen die zij bijstaat het beste eruit te halen.

Sara is waarnemend advocaat en de klachtenfuntionaris van ons kantoor.

Wil je meer weten over Sara? Klik dan snel verder. Kijk op de website of bel haar direct via: 0475 712 022

Meer weten over Sara?