Over ons

ONS Advocaten is opgericht door advocaten Sara Cox en Noortje Ogg. Bij ONS kun je terecht voor juridische bijstand op het gebied van arbeid, ondernemen, contracten, uitkeringen, huren, kopen of bouwen. Wij richten ons tot particulieren, woningcorporaties, onderwijs en MKB. Wij hechten grote waarde aan snel en klantgericht werken vanuit een persoonlijke aanpak. Met een praktische instelling en zonder ingewikkeld taalgebruik werken we samen met jou aan oplossingen voor je vraagstukken. Onze kantoren zijn gevestigd in Roermond en Eindhoven, maar we rekenen heel Nederland tot ons werkgebied. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we graag de mogelijkheden en bekijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

Gratis inloopspreekuur op onze locaties in Roermond en Eindhoven

Wil je ons advies gedurende dit inloopspreekuur? Meld je dan aan. Aanmelden is verplicht.

Roermond: iedere dinsdag van 15.30 – 16.30 uur
Eindhoven: iedere donderdag van 16.00 – 17.00uur

Noortje Ogg

Advocaat Noortje Ogg is gespecialiseerd in civielrechtelijk vastgoed en algemene verbintenissenrecht (contractenrecht). Kenmerkend voor Noortje is dat zij geinteresseerd is in de mens achter de zaak.

Wil je meer weten over Noortje? Klik dan snel verder. Of bel haar direct via: 040 711 4471

Meer weten over Noortje?

Sara Cox

Advocaat Sara Cox is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ziektewet, werkloosheidswet, WIA, ondernemingsrecht en algemeen verbintenissenrecht. Sara staat met beide benen middenin de samenleving en heeft aandacht voor de mens zelf. Ze zet zich graag in om voor degenen die zij bijstaat het beste eruit te halen.

Wil je meer weten over Sara? Klik dan snel verder. Of bel haar direct via: 0475 712 022

Meer weten over Sara?