Sara Cox

Contactgegevens
Bel Sara: 0475 712 022
E-mail Sara: sara@onsadvocaten.com
Download: V-card
Social: LinkedIn, Facebook en Twitter 

Specialisatie
Sara is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ziektewet, werkloosheidswet, WIA, ondernemingsrecht en algemeen verbintenissenrecht

Over Sara Cox
Sara heeft een sterk ontwikkeld rechtsvaardigheidsgevoel en is een bezige bij. Zij behartigt van jongs af aan de belangen van anderen. Ze was tijdens haar middelbare schooltijd lid van de Jongerenraad en startte aansluitend haar politieke carrière. Tot voor kort heeft ze haar politieke carrière gecombineerd met de advocatuur. Tijdens haar studie was Sara lid van de gemeenteraad en rekenkamercommissie in Roermond. Daarna was ze lid van de Ouderraad van een kinderdagverblijf, lid van de Provinciale Staten en de commissie integriteit van de Provincie Limburg.

Sara staat met beide benen middenin de samenleving en heeft aandacht voor de mens zelf. Ze zet zich graag in om voor degenen die zij bijstaat het beste eruit te halen. Vaak is er sprake van een win-win situatie omdat in onderling overleg afspraken worden gemaakt, maar soms heeft de ander het nakijken en zal Sara de strijd vol aangaan in een procedure. Mede vanwege haar maatschappelijke betrokkenheid staat zij met regelmaat particulieren alsmede semi-overheidsinstellingen en het MKB bij.

Opleiding
• HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
• Universiteit Maastricht – Nederlands recht, specialisatie civiel en arbeidsrecht

Nevenactiviteiten
• Lid van de Vereniging voor Onderwijsrecht

• Lid van de Rabobank Roermond-Echt

• Het ‘runnen’ van een gezin

• Lid van de medezeggenschapsraad van basisschool Leeve